Bestil inden klokken 15 og få din ordre sendt samme dag!

Om os

Festoramas team

Egentlig startede tanken om denne webshop helt tilbage i 2005. Jeg levede som komiker og optrådte derfor til fester landet over. Jeg så derfor rigtig mange ting der virkede, og også en del ting der ikke virkede så godt.

Jeg startede derfor med at lave en række hjemmesider hvor jeg gratis delte ud af den rådgivning og inspiration jeg nu fik (se eksempelvist www.selskabslegeogindslag.dk). Siderne begyndte at få rigtig meget trafik, og mange skrev og spurgte om jeg så også kunne sælge de ting jeg nu snakkede om, for det var ikke rigtigt til at finde isfontæner og bordpynt i det lokale supermarked.

Jeg begyndte også at mærke en lyst til at handle med de forskellige festartikler, for de gør mig glad, bare ved at kigge på dem. Så jeg startede i det små, og sammen med Lisa Marie startede vi www.romantiske-gaver.dk og solgte festartikler, gaver, balloner osv.

Det var dengang

Klip til i dag, hvor det har vokset sig til en decideret virksomhed. I dag er vi 7 medarbejdere der møder ind og vi elsker vores arbejde. Hver eneste dag byder på nye udfordringer, og vi har fået en del erfaring med balloner, pynt og fester generelt.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 24 63 22 21 og få hjælp eller inspiration til din næste begivenhed eller fest. Vores rådgivning og ekspertise koster ikke ekstra!

Vi er altid lagerførende I alle vores festartikler og vi sender alle ordrer der er bestilt inden klokken 15 på hverdage samme dag! Skulle du være i nærheden er du velkommen til at køre forbi Stendalvej 8, 8620 Kjellerup og få tingene med det samme.

Henrik citat