Bestil inden klokken 13 og få din ordre sendt samme dag!

Server en lækker velkomstdrink til konfirmation - læs hvordan du gør her

Alkoholfrie velkomstdrink til konfirmation.

En alkoholfri velkomstdrink til konfirmation

Du står og skal arrangere konfirmationsfest. Måske har du allerede mange detaljer på plads, men mangler lige en smule inspiration til en flot og velsmagende velkomstdrink til konfirmation.

Vi hjælper dig på vej med fem idéer til alkoholfri drinks – mest til børn.

Du kan jo også vælge at tilbyde flere forskellige slags, så der er noget at vælge imellem.

Farvestrålende velkomstdrink til konfirmation – mest til børn

Konfirmanderne springer jo ud om foråret, ligesom blomsterne, så hvorfor ikke markere dette ved at servere velkomstdrink til konfirmation i mange farver?

Det kan også være du har et gennemgående farvevalg i din pynt, som velkomstdrinksene gerne skulle matche.

TIP: Du kan pynte dine drinks med sjove sugerør og cocktailpinde – i alle de farver du ønsker. Et andet sjovt påfund, som børn elsker, er farvede isterninger. Dem kan du lave ved at blande lidt frugtsaft eller monin (farvet sirup) ned i isterningebakken. Det er tit de små ting der gør den store forskel. Det er også muligt at købe bakker, som former isterningerne på en sjov måde.

Cocktailpindene kan du spidde frugtstykker med. For eksempel appelsin, ananas eller jordbær.

Isbjørn

Isbjørn drink.

Et nemt valg, som du sagtens kan pynte flot op. Hvis konfirmanden er en ung mand, vil farven blå måske være det foretrukne valg.

Ingredienser:

 • 3 cl Monin Blå Curacao
 • Sprite
 • Isterninger

Sådan gør du:

Hæld Sprite i et højt glas. Vip det på skrå og hæld derefter monin ned langs kanten. Drinken får en flot farveeffekt, hvor væsken i bunden vil være mere blå end i toppen.

Nogle sorte bær og stribede sugerør vil stå godt til blå farve. Men valget er naturligvis helt dit.

Brandbil

Brandbil drink.

Nu da vi startede med farven blå, skal vi naturligvis også have opskriften på en rød børnedrink. Hvad er mere oplagt end den gode gamle brandbil?

Ingredienser:

 • Appelsinjuice eller Fanta
 • Sprite
 • Rød sirup
 • Orange isterninger

Sådan gør du:

Bland appelsinjuice/Fanta og Sprite i forholdet 1:1 og top derefter drinken med en smule rød sirup. Drinken vil få en rød kulør, men ikke smage spor ”rødt” – mærkeligt. Du kan give din brandbil noget mere udrykning over sig ved at putte gule isterninger i, lavet af appelsinjuice. Pynt eventuelt med en skive appelsin som du sætter fast på kanten af glasset.

Glimmerdrink

En stilet og meget enkel velkomstdrink er denne glimmerdrink, primært bestående af cider.

Ingredienser:

 • Æble eller pærecider
 • Mill & Mortar støv – guld, sølv eller bronze
 • Isterninger

Sådan gør du:

Put isterninger i høje glas. Fyld derefter op med alkoholfri cider. Til sidst kommer det magiske øjeblik, hvor vi forvandler det til en glimmerdrink. Tilføj en lille smule kagestøv fra Mill og Mortar. Du kan efter eget valg give din drink et glimmerlook i guld, sølv eller bronzefarve. Det er oplagt at lave forskellige drinks hvis du vælger denne løsning, da det er meget nemt at putte forskelligt tryllestøv i.

Tequila Sunrise

Hvis du rigtigt vil starte din konfirmation med farveeksploderende velkomstdrinks, så er en børneudgave af Tequila Sunrise måske valget for dig.

Ingredienser:

 1. Appelsinjuice
 2. Rød monin (granadine)
 3. Røde bær
 4. Isterninger

Sådan gør du:

Hæld appelsinjuice ned over dine festlige isterninger. Vip derefter glasset på skrå og hæld rød monin ned langs kanten. Drinken vil blive gul i toppen og rød i bunden, ligesom en, ja, solopgang.

Pynt med et par røde bær på toppen, som du har spiddet med en cocktailpind. En farvestrålende paraply vil også passe godt ind i det sommerlige tema.

Piña Colada

Ingen regel uden en undtagelse. Hvis du ønsker at skrue lidt ned for farverne og matche konfirmandens pæne hvide kjole eller skjorte, så er en alkoholfri Piña Colada sikkert lige noget for dig. Det er et lille smule mere tidskrævende projekt end de øvrige drinks - men det hele værd når du rammer den perfekte blanding.

Ingredienser:

 • Kokosmælk/almindelig mælk
 • Kokossirup
 • Ananasjuice
 • Isterninger
 • Evt. vaniljeis

Sådan gør du:

Hæld lige meget ananasjuice og mælk i et glas. Tilsæt derefter, lidt af gangen, kokossirup - til du synes drinken har den helt rette smag. Fyld så det hele i en blender og blend i kort tid, til drinken får en lækker konsistens. Til sidst hælder du drinken tilbage i glasset og putter isterninger i. Drinken er både lækker, cremet, kold og stilfuld.

Hvis du rigtigt vil imponere og forkæle børnene, kan du tilføje en lille klat vaniljeis i toppen. Pynt til sidst med frugt på cocktailpinde og sugerør i de rette farvevalg.

Dette var blot fem, forrygende og farvestrålende forslag til konfirmationsdrinks til børnene. Hold øje her på siden med flere festlige tips til konfirmationen og gode velkomstdrinks.