Vi sender alle hverdage klokken 15.00 fra vores lager i Midtjylland!

Sådan køber du en god gave til ham - inspiration lige her

To billetter til fodbold - en god gave til ham.

Mange mænd ønsker sig ikke noget, når det er jul eller fødselsdag - og hvis de endelig gør, er det ofte bare et par sokker eller en ny skjorte. Det kan derfor være svært at finde en god gave til ham - lige meget om han er din far, kæreste, bror eller ven.

Men hvis du lægger nogle tanker og kræfter i det, er det faktisk helt overskueligt for dig at finde frem til de rette gaver. Vi kommer her med nogle bud på, hvad du kan give ham.

En oplevelse er altid en god gave til ham

Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at give en oplevelse i gave. Der er skudt en række firmaer op, der lever af at sælge oplevelsesgavekort til for eksempel en tur i ferrari, springe bungee-jump eller tage på ølsmagning. Det er oplagt, at du kigger på nogle af disse firmaer for at finde frem til den helt rigtige gave til ham.

Du kan også vælge at sammensætte din egen oplevelsesgave. Det kan være en øl og en frokost efterfulgt af en fodboldkamp eller en tur i teatret, alt efter hvad han nu godt kan lide. Du behøver derfor ikke at holde dig til de gavekort, der findes - de kan også være en god inspiration, og mange af dem giver adgang til oplevelser, som du ikke selv kunne have arrangeret.

Tag udgangspunkt i hans hobby

Hvis du gerne vil give en ting i gave til ham, kan du tage udgangspunkt i, hvad han ellers godt kan lide. Er der for eksempel en sport, han dyrker? Er han vild med at fiske eller kigge på fugle? Eller holder han meget af at læse? Så vil der være ting, du kan give ham, som han kan bruge til lige præcis sin hobby.

Hvis han dyrker sport, er der helt sikkert noget udstyr, som han mangler eller kan forbedre. Om ikke andet, kan det være nyt smart træningstøj. Fisker han, eller kigger han på fugle, kan du give ham nogle nye fluer eller et nyt etui til hans kikkert. Hvis han godt kan lide at læse, er der meget hjælp af hente i en boghandel. Der kan du spørge ekspedienten, om de har nogle bøger, der minder om hans yndlingsbøger.

Altså find noget materielt, der har relation til hans hobby, og giv på den måde en fantastisk gave til ham.

Giv billeder af dig selv

Er det din far eller din kæreste, som skal have en gave, er det også en mulighed, at du giver et billede af dig selv. Din far vil sikkert sætte pris på at få et professionelt billede af dig til fars dag. Det kan han have stående på hylden derhjemme eller på sin arbejdsplads, så han kan blive mindet om dig i sin hverdag.

Det er nok et noget andet slags billede, som din kæreste vil blive glad for at få. Du kan for eksempel få taget et boudouir-billede, hvor du sidder i undertøj eller natkjole. Der er mange fotografer, der kan tage sådan et, så det kommer til at have lige præcis det udtryk, du gerne vil have. Det er helt sikkert en gave, som din kæreste vil gemme i mange år fremover og kigge på med glæde ofte.

Dette var lidt inspiration til at give en super gave til ham. Du har sikkert fået mange gode idéer ved at læse med her. Find flere artikler og meget mere inspiration her på siden.