Vi sender alle hverdage klokken 15.00 fra vores lager i Midtjylland!

Barnedåbspynt - pynt til barnedåb i flere slags

Her ser du kager som pynt til barnedåb. Barnedåbspynt.

Drømmer du om at holde den fineste barnedåb for den lille ny, men er fuldstændig blank på gode idéer til barnedåbspynt? Det skal ikke hedde sig - læs med her for at få gode råd til din pynt til barnedåb.

Barnedåbspynt der er let at gå til

Vi har fundet seks gode bud på fine idéer til pynt til barnedåb - både til drenge og piger. Og det er holdt på et niveau, hvor du selv kan klare det hele.

Fine bordkort #1

Manilla-mærker er den helt lette vej at gå, men med få greb kan du tage bordkortene til et andet niveau - og samtidig diskret markere, om det er en dreng eller pige, der er i centrum.

Klip små skyer i karton - hvid, blå eller lyserød - og skriv gæsternes navn på hver sky med sort pen. Brug en hullemaskine til at lave et lille hul i den ene ende, før en snor igennem og bind bordkortet fast omkring servietterne eller glasset.

Fine bordkort #2

En anden sød idé til bordkortene er, at få printet en række flotte billeder af den lille ny - efterlad en lille hvid kant i den ene side, hvor du kan skrive gæstens navn. Det er personligt og hyggeligt, og gæsten kan tage billedet af den lille med hjem efterfølgende og hænge op på køleskabet.

Pompomer i loftet som pynt til barnedåb

Vil du have barnedåbspynt, der giver lokalet et ekstra pift - så hæng pompomer i loftet. Du kan gå med to forskellige modeller: 1) Hold alle pompomerne i samme farvenuance, fx. i blålige toner hvis det er en dreng, og skab en fin og smuk stemning eller 2) Gå amok i forskellige farver og lav en smuk, glad og vild opsætning, der bringer smil frem på læberne.

Bogstavsballoner

Du kender dem helt sikkert fra amerikanske film - de der bogstavsballoner, der fortæller om alder og navn på fødselaren. Og det er superfint - også til barnedåben. Køb bogstaverne i barnets navn og hæng det op på væggen. Det pynter, og dine gæster er i hvert fald ikke i tvivl om, hvad barnet skal hedde.

Slikbar i smukke farver som barnedåbspynt

Der skal garanteret serveres kage og andre lækkerier til festen, så hvorfor ikke lave en decideret slikbar. Okay, det lyder lidt kitch, men det kan blive helt enormt flot. Dæk et bord med en hvid dug og stil de flotte kager frem til skue for gæsterne - og lad gerne kagerne vise, om barnet er en dreng eller en pige. Derefter sætter du store og små glasskåle på bordet, som du fylder med chokolade og karameller, der alle har matchende farver. Til sidst har du et fint bord i blå eller lyserøde toner, hvor gæsterne kan hente godter til kaffen.

DIY-pynt til bordene

Der skal sikkert lidt pynt på bordene for at afrunde stemningen, og her har vi en virkelig fin idé, der er både hurtig og let at lave selv. Find en masse kogler i skoven, både store og små, og mal dem med spraymaling i forskellige farver. Vil du holde det enkelt og fint, kan du bruge forskellige toner af samme farve, fx blå eller rosa. Vil du have det mere vildt, kan du vælge forskellige farver - måske så de matcher pompomerne i loftet?

Nu er du meget bedre klædt på til at lave flot og bedårende barnedåbspynt. Hvis du kan bruge flere praktiske råd til festlige lejligheder, kan du læse med her på bloggen - her er lidt for enhver smag.