Har du brug for hjælp? Ring på 70 25 22 28 - Vi sender alle hverdage klokken 15 fra vores lager i midtjylland!

Balloner fra loft til gulv - pynt festligt op

Rum fyldt med balloner.

Her hos Festministeren får vi dagligt mange gode, sjove og anderledes forespørgsler til, hvordan vores balloner kan bruges til forskellige kreative idéer. Det kan være alt fra, hvordan en ballon kan bruges som indpakning til en gave, bruges til at sende et kærestebrev - eller blot som en ekstraordinær udsmykning til festen.

Overrask brudeparret

Og så er der dem, som vil bruge balloner til at fylde et rum fra gulv til loft for at overraske brudeparret. Sådan et tilfælde havde vi henover sommeren 2017. To glade og friske piger besøgte os, på shoppens adresse i Midtjylland, og bad om hjælp til at finde ud af, hvor mange balloner de skulle bruge, for at fylde et værelse på 10 m2 fra gulv til loft med balloner.

Efter alle matematikkunstens regler regnede vores kollegaer på, hvor mange balloner, der skulle bruges, når der også lige skulle tages hensyn til en seng, kommode og et skab, som stod i rummet. Lad os starte ud med at sige... Det er pænt mange balloner uanset, hvor stor den seng, kommode og det skab er!

Efter nærmere overvejelser i forhold til tid, penge og materiale besluttede kunderne sig for måske kun at fylde størstedelen af rummet med balloner. Vi hjalp derefter kunderne med at fylde bilen med balloner, der ikke var pustet op.

Kunderne sendte os disse flotte billeder af overraskelsen

Rum fyldt med balloner