Har du brug for hjælp? Ring på 70 25 22 28 - Vi sender alle hverdage klokken 15 fra vores lager i midtjylland!

Sidste skoledag med blandede følelser

Sidste skoledag med blandede følelser

I slutningen af maj måned 2018, modtog Webshoppen ApS en mail fra Josefine fra Lyreskovskolen i Sønderjylland! Hun skriver, at de snart har sidste skoledag, og gerne vil gøre noget helt særligt for den 9. klasse hun går i.

Josefine og hendes venner fra skolen skulle holde sidste skoledag for alle klasserne, og dermed 700 elever. De havde tilrettelagt en dag med forskellige konkurrencer og aktiviteter, og ville gerne slutte dagen af med en ballonopsendelse af 50 balloner til ære for deres klassekammerat.

Josefine skriver;

I november mistede vi en elsket klassekammerat og elev, efter nogle måneders kamp mod kræften. Forløbet var kort, og næsten alle elever på skolen fik aldrig sagt ordentligt farvel til vores kære veninde. Det, at sende balloner ville vi på årgangen symbolisere, som at sende en hilsen op til hende i himlen og på den måde få hende inddraget i vores sidste skoledag, samt få sagt farvel og goddag på en ordentlig måde. En dag, som burde være med hende, men desværre bliver uden hende.

Webshoppen ApS donerede 440 l. Helium og 50 balloner til lejligheden. Vi synes, at det var så smukt, at klassen ville sende en hilsen til deres klassekammerat i himlen.

Se her en video af skoleafslutningen og ballonopsendelsen til ære for deres ven og veninde:

Vi ønsker alle eleverne på Lyreskovskolen en rigtig god sommerferie, og ikke mindst et held og lykke med fremtiden!