Bestil inden klokken 15 og få din ordre sendt samme dag!

Kampen mod det svenske PostNord - en historie om Post Nord fra det virkelige liv

Ting der er nået frem med det svenske Postnord. Post nord er ikke altid nemme at have med at gøre.

Fra Post Nord - til det svenske PostNord 

Vi har hver dag mange søde svenske kunder, som bestiller igennem Festministern.se, og vi sender hver dag mange pakker afsted til dem med stor glæde! Fornøjelsen med det svenske PostNord er dog ikke altid en dans på roser. Så er her kommer der en historie fra det virkelige liv om Post Nord. 

Vi havde en svensk kunde, som havde bestilt en lille heliumbeholder og balloner hos os. Vores kunde havde ikke selv tid til at afhente pakken, så han skrev sin svigermor på som modtager... Hun hed Karin Jonasson, troede han... Da Karin skulle ind til det nærmeste supermarked, for at hente pakken, blev hun nægtet at få pakken udleveret, da det viste sig at hun hed Ann-Karin Jonasson. Post Nord i Sverige er rimelige regelrette, og da hendes ID ikke viste det korrekte navn, nægtede de at udlevere.

Kunden tog derefter fat i os, for at bede om vores hjælp til at få pakken udleveret. Vores dygtige og effektive medarbejdere tog derefter straks kontakt til det danske Post Nord for at bede dem om, at sende beskeden og det korrekte navn videre. I løbet af 24 timer var beskeden givet videre og Ann-Karin prøvede igen at afhente pakken. Igen blev Ann-Karin nægtet udlevering af pakken, da det viste sig, at hendes efternavn heller ikke var oplyst korrekt, der havde vores kunde nemlig lavet en stavefejl. Han var kommet til at skrive Jonasson, og hun hed Johansson!

Kunden tog endnu en gang fat i os, og vi greb endnu engang til telefonen og gav straks de nye informationer videre til det danske Post Nord. Det danske Post Nord oprettede endnu engang en sag til det svenske PostNord (I Sverige er PostNord ét ord, men i Danmark er der mellemrum imellem... kun for at narre fjenden!).

Tredje gang Ann-Karin forsøgte at afhente pakken, lykkedes det endelig. Så selvom Johansson og Jonasson minder meget om hinanden, så er en kartoffel altså ikke bare en kartoffel i Sverige (de bliver ved med at kalde dem "potater").

Efter hele episoden var afsluttet, skrev Henrik til Ann-Karin, for at sikre sig, at alt var gået i orden. Ann-Karin gav os svaret, at alt nu var perfekt og de endte med at have en rigtig god fest. Hun sendte os desuden disse fantastiske billeder af, hvordan de havde brugt vores produkter som en kreativ bordpynt.

Moralen er at huske at skrive modtagernavnet korrekt - de er dog ikke så firkantede her i Danmark, men det skader jo aldrig at kontrollere oplysningerne :)