Bestil inden klokken 13 og få din ordre sendt samme dag!

Drinks med rom - et sikkert hit til den gode fest

Her ser du to drinks med rom.

Rom er en af de mest populære former for spiritus - den gør sig godt i utroligt mange sammenhænge. Find opskrifter på drinks med rom her.

Sådan kan du variere dine drinks med rom

Uanset om du holder en fest for feinschmeckere, eller om du er ude i noget med et pirat-tema, kan du fabrikere utroligt smagfulde og lækre drinkskombinationer med en god kvalitets-rom. Her vil vi gennemgå de mest poplære drinks med rom:

Cuba Libre – eller rom og cola

Til denne søde og læskende drink skal du bruge 5cl mørk rom i høj kvalitet - for eksempel 7 års Havana Club, 15 cl cola – evt Curiosity Cola – og saften fra en halv limefrugt. Inredienserne blandes i glasset. Du behøver, med andre ord, ikke hverken shaker eller strainer til denne drink. Nogen foretrækker at pynte drinken med en strimmelcitron, men det er faktisk ikke strengt nødvendigt.

Dark 'n Stormy – det classy valg

Den originale Dark 'n Stormy er en drink med oprindelse i Bermuda, og er såvel sofistikeret som smagfuld. Ligesom en Cuba Libre kan en Dark 'n Stormy blandes i glasset, hvilket gør den ideel, hvis der er mange gæster. Mørk rom og Ginger Ale eller Ginger Beer blandes i det forhold, man selv ønsker – det er smag og behag. Du kan evt. froste kanten af glasset med sukker, for at tilføre lidt sødme til drinken.

Mai Tai – eksotiske drømme i et glas

I en Mai Tai blandes mørk og lys rom med orange likør (Grenadine), limesaft og Amaretto i en shaker, og hældes via en strainer op i et afkølet gals – eventuelt med isterninger. Den lækre mikstur pyntes med limeskal, appelsinskal og mynteblade. En sanselig oplevelse, som taget lige ud af troperne!

Se endnu mere her:

If you like Piña Coladas ...

Selve navnet Piña Colada klinger af sommerferie under fjerne himmelstrøg, strandliv og ubekymrede solskinsdage. Nu kan du skabe denne stemning hjemme i din stue, og virkelig løfte festens atmosfære. Til en Piña Colada skal du bruge ananas, sukker, kokoscreme, lys rom, ananasjuice og is.

Den poplære drink shakes tyk og cremet i en cocktail-shaker, og serveres i et kurvet glas. Det er vigtigt, at du husker pynten, da den er en væsentlig del af drinken. Du kan også pynte drinken ekstra og særligt meget op med parasoller, rørepinde og eksotiske blomster.

Strawberry Daiquiries – den perfekte sommerdrink

Når de danske jordbær er modne og stærke i smagen, er det på høje tid at lave Strawberry Daiquiries. Du kan dog også vælge at bruge frosne jordbær, hvis du hungrer efter smagen af sommer midt om vinteren – husk dog at skolde dem først, hvis du har købt dem i supermakredet. Til denne søde og smagfulde drink bruges hvid rom, jordbær, sødestof - i form af enten sukker, flormelis eller sirup efter behag, og Grenadine samt is.

Strawberry Daiquiries laves ved at blende alle ingredienserne undtagen rom til en blød og cremet blanding. En Strawberry Daiquiri skal være helt glat, uden klumper. Hæld rommen i et Martini glas – og hæld den cremede Daiquiri blanding over.

En Jack Sparrow-cocktail kan måske også friste:

God fornøjelse med alle disse drinks med rom. Find mangle flere drinksopskrifter her på bloggen.