Har du brug for hjælp? Ring på 70 25 22 28 - Vi sender alle hverdage klokken 15 fra vores lager i midtjylland!

Cocktails opskrifter - find nogle lækre af slagsen lige her

Cocktails opskrifter og fire cocktails i flotte farver.

Hvis du ønsker at afholde en farverig fest, vil du sikkert finde de bedste cocktails opskrifter frem og sørge for at indkøbe festlig pynt og dekorationer til dit festlokale. Det kan for eksempel være balloner i alle regnbuens farver, kulørte rislamper og lanterner til at hænge op i loftet, flagbannere eller guirlander. Duge, bestik, servietter og service skal naturligvis også følge trop i temaet fest og farver!

Sæt gang i festen med lækre og nemme cocktails opskrifter

Er du for alvor seriøs omkring dit kulørte tema, bør dine cocktails og drinks holde samme standard som dit øvrige festudstyr. Der er intet, som sætter gang i et brag af en fest, som farvestrålende drinks med kulørt pynt, i form af cocktail paraplyer, rørepinde og andet som signalerer, at her er der virkelig gjort noget ud af det! Dine gæster vil elske dig for at servere velsmagende cocktails - som samtidig er en fryd for øjet

Vi gennemgår her de mest festlige og inspirerende cocktails opskrifter. Så ved du, hvordan du skal gribe opgaven an, hvis du selv vil prøve kræfter med bartendertjansen til din fest.

Piña Colada – lækker, eksotisk og über-festlig!

Piña Colada.

Skal du holde sommerfest eller fest med caraibisk tema, så er den lækre og bløde Piña Colada et sikkert hit. Den rombaserede klassiker er både sød og stærk - samtidig er den flot at se på, hvis du husker pynten. En Piña Colada indeholder hvid rom, saft fra ananas, kokoscreme eller kokosmælk, is og ananas i hele stykker. Drinken skal blendes, så den får en silkeglat, smoothie-agtig konsistens. Til netop denne drink er pynt i form af parasoller, bær og kulørte rørepinde et must!

Her kan du se vores tre bud på lækre Piña Coladas

Filur – barndomsminder i et glas

Filur drink.

Filur er den helt rigtige drink, hvis du ønsker noget som er nemt at have med at gøre. Filuren er opkaldt efter barndommens sodavandsis - og bringer minder frem om sød sol og sommer. I modsætning til barndommens sodavandsis indeholder en klassisk Filur dog en del vodka. Ellers er indholdet det samme: Appelsinjuice, rød sodavand og is. Drinken blandes i glasset - men hvis du har adgang til et fadølsanlæg, er det også populært at servere Filur på fad!

Her kan du se vores tre bud på filur opskrifter

Tequila Sunrise – en hilsen fra troperne

Tequila Sunrise.

En Tequila Sunrise skal, som navnet antyder, ligne en solopgang ved Ækvator. Derfor må denne cocktail under ingen omstændigheder shakes eller blendes. De 3 cl Tequila hældes i bunden af et almindeligt glas - derefter fyldes næsten op med appelsinjuice. Så hældes den tyktflydende grenadine forsigtig ned langs med glassets inderkant. Den højrøde grenadine, som gradvist går over i den gule appelsinjuice, vil få drinken til at ligne en solopgang over atlanten set fra Mexicos østkyst.

Se forskellige muligheder her: Tequila Sunrise opskrifter

Strawberry Daiquiri – en cremet drøm i pink

Strawberry Daiquiri.

På de hjemlige breddegrader finder vi i sommerhalvåret lækre, solmodne jordbær – og disse gør sig suverænt i den lækre og sødmefyldte Strawberry Daiquiri. En Strawberry Daiquiri består af jordbær, hvid rom, Grenadine - samt sukker eller sirup. Du kan bruge frosne jordbær - men husk at skylde dem først. Den færdige drink har den smukkeste røde farve og kan nemt lyse hele din fest op.

God fornøjelse med din cocktail-aften!

Du kan finde flere cocktails opskrifter og drinksopskrifter her på siden. Måske har du selv opfundet den perfekte drink! Uanset hvad, så skal du ikke være bleg for at servere lækre drinks og cocktails for dine gæster.